"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



perjantai 4. helmikuuta 2011

Rapuleipiä

Hyvin simppeli välipala/iltapala. Olin hankkinut jokirapuja caesarsalaattia varten, mutta huomasin, että kastike oli loppu. Päätin sitten, että mitään salaattia tässä tarvita, joten tein pari rapuleipää. Hyvin yksinkertaisesti, nopeasti ja laiskasti. Oli sen verran hyviä, että tein pari kappaletta lisää.

Rapuleipä

seesaminäkkileipää
rucolaa
jokirapuja
sitruunamehua

1. Voitele seesaminäkkileipä voilla/margariinilla tms. levitteellä.
2. Asettele pestyt ja kuivatut rucolan lehdet päälle.
3. Laita muutama jokirapu leiville.
4. Tiputa pari tippaa sitruunamehua rapujen päälle piristykseksi.



Ei kovin vaikeaa eihän? Olen jokseenkin hullaantunut tuohon Vaasan seesaminäkkäriin. Sille kun on helppo rakentaa vaikka millaisia leipäannoksia. Se on maukas sellaisenaan. Tai yksi tapa on tietysti dipata näkkäriä kasvisten tavoin. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti