"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päivän tärkein ateria Delivossa

Aamiainenhan on päivän tärkein ateria, eikö? Olen aina ollut sitä tyyppiä, joka ei ennätä/jaksa/halua syödä aamupalaa, sillä aamulla on myöhässä/kiire/muuta tekemistä. Mutta aamupalahan on ihana asia! Siis varsinkin sellainen, jonka ennättää syödä ajan kanssa ja nautiskellen. Mukana pitää tietysti olla päivän sanomalehti!


Aamupalan voi aina tehdä itsekin, mutta on jotenkin hauskaa lähteä aamupalalle jonnekin muualle. Kun nyt tässä tulee hieman siksakattua Savon ja Helsingin välillä, olen samalla laajentanut myös näkemystäni siitä, mistä Helsingistä saa hyvää aamupalaa. Tin Tin Tango on yhä suosikkini, mutta muitakin hyviä alkaa löytyä.



Kuten esimerkiksi Delivo Munkkiniemessä! Paikka on sympaattinen ja tuoksuu jo sadan metrin päähän herkuilta! Vietimme tyttöjen aamupalahetkeä siskon ja rakkaan ystävän kanssa eräs sunnuntai. Minä nappasin itselleni paketin, johon kuului tuorepuristettua appelsiinimehua, kananmuna, kahvia ja vapaavalintainen leipä. Oikein hyvää! Tuorepuristettu mehu on jotenkin niin luksusta. Se maistuu paljon paremmalle ja siitä saa ihan erilaista energiaa päivään.


Periaatteessa kahvia, leipää ja munia voisi saada kotonakin. Miksihän aamiainen maistuu aina paremmalta jossain muualla? Ehkä se on se Laiska kokki minussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti