"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



maanantai 2. tammikuuta 2012

Koukussa ruokaohjelmiin

Tiedättekö, mikä tekee täydellisen sunnuntain? Sopivasti mussutettavaa ja Jim-kanavan ruokaohjelmakimara. Jimin ruokaputken aloittaa Mahdoton illallinen (Dinner: Imposible), jossa julkkiskokki joutuu aina yllättävän ruokahaasteen eteen tiukan aikarajan puitteissa tietysti. Sitä seuraa Kuuluisat kuppilat, jossa hyvää ruokaa rakastava Adam Richman seikkailee pitkin poikin Yhdysvaltoja erilaisten ruokahaasteiden perässä. Putken päättää Anthony Bourdain maailmalla. Klassikko, mikä klassikko. Mikä parasta, jos sunnuntaifiilis onkin maanantaina ja sunnuntaina ohjelmat jäivät katsomatta, kyseiset sarjat näytetään heti seuraavana päivänä uusintana. Ohjelmat vielä tulevat yleensä juuri siihen aikaan, kun meillä on ruoka. Syö tai kokkaa ja katso televisiosta, kun ruokaa tehdään ja mässätään.

Erityisesti eilisen ruokakimara oli ihan huikea, varsinkin tällaisen jäätelöahmatin mielestä. Mahdottoman illallisen Robert Irvine teki ruokaa Ben & Jerry's -jäätelötehtaan työntekijöille Ben & Jerry's -jäätelöiden innoittamana! Mahtavaa! Minäkin haluan tavata Jerryn ja päästä kokeilemaan omien jäätelömakujen kehittämistä! Ohjelmassa tosin soveltaminen on sen tasoista, että tuostapa voikin ottaa uutta näkökulmaa omaankin kokkailuun. ;) Jakso on nähtävissä ainakin muutaman päivän täältä.

Mitähän tästä tulee kun Top Chef ja MasterChef taas alkavat? Taidan olla kohta enemmän todellisuuden kuin tosi-tv:n tarpeessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti