"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Isoja odotuksia: Taste of Helsinki kesäkuussa

Selailin perjantain Hesarin NYT-liitettä ja kappas, mitä silmiini osuikaan. Helsingin Töölönlahdella järjestetään kesällä Taste of Helsinki. Nelipäiväinen tapahtuma tutustuttaa Suomen parhaisiin ruokiin ja Helsingin rikkaaseen ravintolakulttuuriin.

Tapahtumassa kaksitoista tarkoin valittua ravintolaa esittelevät antimiaan erityisesti Taste of Helsinki -tapahtumaan suunniteltujen annosten kautta. Mukana on ilmeisesti ainakin Farang ja Tomi Björk. Muista ravintoloista on mainittu Juuri, Carelia, Demo, Muru, Aito ja Savoy. Makuaisteja kutkuttavia herkkuja on siis varmasti tiedossa.

Taste of Helsingin kävijät voivat myös ostaa näytillä olevaa lähiruokaa. Tarjolla on myös viiniä,samppanjaa, olutta ja siideriä. Kokit opettavat näyttämällä, miten ruokia valmistetaan.

Taste of -tapahtumia on järjestetty aiemmin mm. Lontoossa, Dublinissa, Milanossa ja Dubaissa. Vuoden 2005 Taste of Londonissa oli mukana 26 ravintolaa ja 20 000 ruokailijaa. Vuonna 2011 ravintolamäärä nousee jo viiteenkymmeneen. Tapahtuman verkkosivuilla voi ihailla kuvamateriaalia Dublinin ja Lontoon tapahtumista.

Taste of Helsinki on 14 - 17. kesäkuuta. Tapahtuma on ilmeisesti pääsemässä myös osaksi designpääkaupunkivuoden ohjelmaa. Tässä vaiheessa ainakin tapahtuma vaikuttaa siltä, että Laiskis TAHTOO osallistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti