"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



perjantai 24. helmikuuta 2012

Mmmmm.... Marabou.

Juu, eilen sanoin, että mussutan nykyisin marjoja. Pitäähän se paikkansa, mutta välillä pitää saada sopiva annos suklaatakin. Kaupassa oli kivasti täky, jossa kahden Marabou-suklaalevyn ostaja sai yhden Marabou Premium -levyn kaupan päälle. No joo, ei siinä kovin pitkään tarvinnut miettiä.


Mukaan tarttui tavallinen maitosuklaalevy, Daim-suklaalevy sekä vadelmalla maustettu Premium-levy. Premium-levyt ovat tummaa suklaata, jossa kaakaota on vähintään 70 %. Vadelmalla maustettu suklaa oli sopivan täyteläisen makuista ja jopa hieman hyvällä tavalla kitkerää. Tiedättehän? Ei siis ällömakeaa. Maitosuklaalevy ja Daim-levy taas sitten olivat sitä perinteistä Maraboun megamakeaa suklaata, jota ei kovin montaa palaa voi syödä peräkkäin. Ihan hyvää kyllä, ainakin vielä seuraavana aamuna aamupalaksi. Juu, en vanno terveellisten ruokatottumusten nimeen - valitettavasti.

Koska olen suuren suuri Daim-rakeiden ja niiden patukoiden ystävä, täytyy sanoa, ettei se suklaalevy ole ihan yhtä hyvä. Onhan se hyvä, mutta Daimin nälkään pitää edelleen popsia patukoita tai rakeita.

Premium-levyistä jäi mietityttämään, olisiko sittenkin pitänyt maistaa sitä, jossa makuna oli merisuola ja pecanpähkinä. Hmmm... ehkä ensi kerralla sitten.


Tosin... tykkään silti edelleen eniten Fazerin sinisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti