"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



maanantai 3. tammikuuta 2011

Vuodelle 2011!

Vuosi vaihtui. Taas. Miten aika voikaan mennä niin käsittämättömän nopeasti? Toipilaana vielä ujutin itseni siskon luokse viettämään vuodenvaihdetta. Laiskana kokkina olo onnistuu helposti, jos pelaa lautapelejä siskonpojan kanssa sillä aikaa kuin toiset ahkeroi keittiössä. Tarjolla oli perinteiseen tapaan nakkeja, lihapullia sekä perunasalaattia. Se oli muuten niin hyvää, että pitääkin yrittää urkkia siskolta reseptiä. Halloumisalaatti onnistuu aika simppelisti. Vihreän salaatin pohja ja päälle grillattua halloumijuustoa. Nam!


Vuoden varsinaisesti vaihtuessa tädin mussukka oli jo unten mailla ja aikuisten fiesta saattoi alkaa. Juuri kun vuosi 2011 alkoi, poksahti pullo Lansonia. Sitä siemaillessa tutustuimme uusiin blinipannuihimme. Paistamisen hoiti jälleen sisko, mutta tuijotin uskollisena vieressä tarkkailemassa, jotta osaan itsekin koeajaa blinipannuni. Lisukkeena kirjolohen, siian ja muikun mätiä, sipulia ja smetanaa. Oi hedonistin elämää!


Must say... isosiskon luona on aika kivaa potea tällaisilla eväillä! Eli kiitos sissoseni, lanko sekä tädin muru! Vuosi ei olisi voinut paremmin alkaa. Toivottavasti kaikilla vuosi 2011 jatkuukin hyvissä merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti