"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



tiistai 27. joulukuuta 2011

Lahjakas joulu

Joulupukki toi mukavasti lahjuksia. Olin taas ollut kiltti, sillä joulupukki toi kivasti lahjuksia. Yhtä konserttilippua ja rannekorua lukuun ottamatta lahjat olivat pitkälti joko syötävää, juotavaa tai keittiöön jotenkin liittyvää sorttia. Hienoa! En juuri kaivannutkaan erityisesti mitään krääsää, vaan tämä lahjavalikoima oli oikein täydellinen.

Yksi erittäin mieluisa paketti sisälsi Scanpanin haudutuspannun ja Fiskarsin baking kitin. Setti sisälsi silikonisudin, -vispilän ja suuren lusikan. Ilmeisesti myös ensi vuonna kotona olisi siis syytä kokata ja leipoa hieman entistä enemmän. Tuota sutia ja vispilää olen aiemmin katsonutkin vähän sillä silmällä. Silikonisuti on mielestäni paljon helppokäyttöisempi ja helpompi puhdistaa kuin tavallisest sudit ja silikonipäällystetyllä vispilällä ei tarvitsisi pelätä naarmuttavansa kattilaa.



Sitten se varsinainen lahja, joka sai aikaan ihastuneita huokauksia. Joo, taidan olla hieman hassu, mutta kaikki mikä on vaaleanpunaista on melko lailla pop ja kun vielä olen pitkään halunnut Sodastreamia, niin se pinkkinä oli aivan mahtava lahja. Kyseisen koneen kasasin välittömästi, vaikka muru nauroi vieressä, kun kokoaminen näytti hieman hankalalta. Koneen sooda tuli jouluaterian jälkeen tarpeeseen. :) Paketissa oli myös kaksi eri makua, joista omena on ainakin todettu jo hyväksi.



Olen toivottaman hurahtanut tuohon laitteeseen. Juon kivennäisvettä PALJON. Tai joisin varmasti vielä enemmän, jos niitä painavia pulloja ei aina tarvitsisi raahata kaupasta ja viedä niitä tyhjiä takaisin kauppaan. Sodastreamilla ei tarvitse moista miettiä, kun kuplavettä on tarjolla koko ajan. Nyt vaan toivon, ettei Sodastreamille käy kuin niille 80-luvun limsakoneille, mitä meidänkin lapsuudenkodista taitaa keittiönkaapista löytyä. Niihin ei ole oikeita hiilihappopulloja löytynyt enää vuosiin.

Kiitos joulupukin apulaisille kaikista lahjoista! Laiskis kiittää ja kumartaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti