"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



lauantai 3. maaliskuuta 2012

Onnea on...

... ikioma ihana Iittalan WDC-muki, josta juoda aamukahvi. Kyse on siis Kaj Franckin Teema-mukin pohjalta stilisoiduista designpääkaupunkivuoden kotikaupunkimukeista. Ihana, rakas ystäväni toi minulle tuliaisena meriaiheisen mukin ja rehellisesti sanottuna pompin hetken tasajalkaa innostuksesta. Olen katsellut noita mukeja jo jonkin aikaa. Suosikkejani on juuri tuo meri ja sitten kortteli ja no tuota keskusta ja tietysti vielä se puisto - eli kaikki!


Kyllä tuosta kelpasi nautiskella aamukahvia. Aamukahvin rinnalla jälleen rahkasta tehty smoothie, jossa mausteena omin pikku kätösin poimittuja vadelmia ja mustikoita. Näiden voimin jaksoikin lähteä reippailemaan tuonne pieneen pakkaseen ja auringonpaisteeseen. :)


Tämä entisen kodin eli Helsingin rakkaus alkaa näkyä jo kivasti keittiössä. Joulukuussa sain toiselta ihanalta ystävältä tuparilahjana Marimekkon Hetkiä-kuosin keittiöpyyhkeet. Noissa pyyhkeissähän on piirretty maisema Esplanadin puistosta. Viime keväänä sain keittiörätin, jossa nostettiin esille Helsingin nähtävyyksiä kuten Kiasmaa, Finlandia-taloa ja Ateneumia. Ne on pieniä juttuja, jotka mukavasti pitävät mielessä kaikki rakkaat ihmiset siellä. Teitä on välillä vähän ikävä!




3 kommenttia:

  1. Hei Iina, sinulle on haaste blogissani. T: Heli

    http://mustamuttavalkoinen.blogspot.com/2012/03/top-5-blogia-joista-tykkaan.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Heli! Hui, nyt kyllä ihan hämmennyin. Mielelläni tähän vastaan kyllä!

    VastaaPoista
  3. Tuo muki on aivan kaunis! Minäkin haluaisin ostaa sama! :)

    VastaaPoista