"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



torstai 24. maaliskuuta 2011

Aamiainen a la Tin Tin Tango

Muuttaminen on muuten ihan kammottavaa!!!!! Kauhea pakkaaminen, kiire ja härdelli. Hyvä, jos muistaa edes syödä tai blogata välillä. Samalla menee ihan ohi sellaisia tärkeitä asioita kuten Sikke Sumarin Hesarin mielipidekirjoitus (HYVÄ SIKKE!!!), Michelin-tähdet ja Lounashaaste 2011! (Lupaan, että aiheita tullaan vielä käsittelemään)

Ja mikä tietysti kamalinta, joudun jättämään jäähyväisiä lempipaikoilleni Töölössä. Snif! No tuskin Helsinkiä ihan lopullisesti hylkään, sillä ainakin parin viikon ajan pitää käydä töidenkin takia vielä kaupungissa.


Jäähyväiskierros kuitenkin alkoi jo viime viikolla Töölöntorin Tin Tin Tangosta. Ja tällä viikolla siellä piti käydä uudelleen. Ja vielä viikonlopullekin on Tintti-keikka sovittuna. Ai miksi? No niiden aamupalojen takia! Runsas aamupala menee lounaasta tai välipalasta. Mikä nerokkainta, että päivän parasta ateriaa eli aamupalaa saa vielä iltamyöhälläkin.


Tin Tin Tangosta löytyy myös elintärkeitä palveluita, kuten itsepalvelupesula sekä sauna. Sisustuksessa on käytetty Hergén Tintti-hahmoja itse toimittaja/matkailijasta Kapteeni Haddockiin ja Milou-koiraan. Tin Tin Tangossa on aina pientä hälinää, mikä on vain hyvä asia. Lisäksi terassi on lämmitetty, joten kahvikupposen voi nauttia talvellakin terassin suojassa.



Harmillista, ettei Savonlinnasta ainakaan vielä löydy samantapaista kotoisaa, eloisaa ja mukavaa kahvilaa, jossa viihtyy tuntikaupalla. Kapteeni Haddockin sanoin: "Mille millions de mille milliardes de mille sabords!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti