"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



maanantai 7. maaliskuuta 2011

Laiska kokki goes East!

Laiskan kokin radiohiljaisuuteen on muuten ollut varsin jännittävä syy. Kaikki aika on mennyt MUUTON suunnittelussa. Maalis-huhtikuun vaihteessa Helsinki saa jäädä taakse ja edessä on elämä Savonlinnassa. Jännittävää!

Helsingin kaksio on jo irtisanottu, ja Savonlinnassa odottaa toistaiseksi avomiehen pikkuyksiö. Katsellaan sitten rauhassa, millaiseen asuntoon päädytään. Tämä harkitsevaisuus ei tietysti estä pientä haaveilua. Esimerkiksi, jos asunto olisi oma, niin haluaisin ehdottomasti samantapaisen keittiön seinän kuin ystävälläni. Meillä se vielä ajatuksena toimisi erittäin hyvin, kun toinen tekee vuorotyötä. Wanted 24 h Kitchen!


Ennen lopullista muuttoa on vielä päästävä eroon järkyttävästä määrästä tavaraa. Kun aikoinamme muutimme yhteen, kasautuivat tietysti molempien astiat samaan keittiöön. Ne siirtyivät ullakolle, kun saimme kihlajaislahjaksi 24h-astiaston. Töiden ja opiskelujen takia olemme olleet eri kaupungeissa ja tavarat ovat olleet Helsingissä. Eli tätä ensimmäisen yhteenmuuton tavarasumaa ei ole ikinä purettu. Aika korjata tilanne, kun tulee yhteenmuutto nro 2. :)

Ja jos jotain bonuksia tässä muutossa. Saampahan sen Viivi ja Wagner -kirjan omaan hyllyyni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti