Olipahan ruokaisa ja rattoisa joulu! Yksi ystäväni kertoi näyttävänsä joulun jälkeen muumilta ja myönnän, että se sama olotila on minullakin. Käytin täysin hyväkseni sanontaa: "Tulis taas joulu, että sais yölläkin syödä". Paistoin mm. joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä vielä puoli kolmelta karjalanpiirakoita (raakapakaste), kun teki mieli vähän napostella.
Tässä hieman kuvallisesti meidän joulupöytää:
Jouluiltana saimme pari kaveria kylään. Ilta sujui rattoisasti pelaten Buzzia ja korttia ja tietysti syödessä. Jouluillan menu koostui juustoista ja erilaisista tapaksista. Ehdoton uusi suosikkini on Castellon kittijuusto. Tapaksista herkkua olivat erityisesti marinoidut valkosipulit ja erilaiset salamit.
Tapaninpäivänä nautin rääppiäisannosta kaikkia omia jouluherkkujani!
Huh... onpa vieläkin täysi olo. Mutta graavilohta on vielä jäljellä, joten jos sitä pari leipää tekisi.......
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti