"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



lauantai 19. lokakuuta 2013

Laiskis täällä taas hei!

Voi että. Viime kerrasta on ihan tuhannen pitkä aika. Ehkä lukijatkin on jo koko blogin unohtaneet, mutta taas tämä Laiskis koittaa aktivoitua.

Mitäs tässä. Vuosi varmaan jo edellisestä postauksesta. Taisin saada ruokakirjoittamisähkyn, kun opinnäytetyöni valmistui.

Mitäs tässä vuoden aikana? Olen keskittynyt ammattin puolesta kirjoittamiseen ja ihan toisesta aiheesta (urheilu). Kun tuossa taas aloin purkaa puhelimesta kuvia, huomasin, etten ole kuitenkaan lopettanut ruokien kuvaamista. Olin sitten ravintolassa tai kokkailen kotona, puhelin tarttuu aika äkkiä käteen ja pakko ottaa kuva! Blogia varten, mutta pitäisihän niitä tänne sitten purkaa.

Koska nämä kuvat tulivat ensimmäisenä vastaan laitetaan ne nyt. Eli Namu.

Vietin ihanaa mieletöntä ja upeaa tyttöjen viikonloppua viime syksynä Helsingissä. Viikonloppu sisälsi paljon skumppaa, kikatusta ja tanssia (Le Bonk) ja sitten brunssia sunnuntaina Namussa. En itsesasiassa ole enää pätkääkän varma, saako Namusta enää brunssia viikonloppuisin, mutta vilkuilin lounaslistaa ja tuon yhden kerran perusteella uskallan suunnitella.

Se, mikä Namun brunssissa oli virkistävää, oli valikoima. Unohdetaan ne perinteiset munat, pekonit ja pikkunakit. Otetaan tilalle kaikkea herkullista. Tarkista kuvista, niin uskot!





1 kommentti:

  1. Ihanaa kun aktivoidut! t. Uskollinen lukija aka sisso

    VastaaPoista