Hyvin simppeli välipala/iltapala. Olin hankkinut jokirapuja caesarsalaattia varten, mutta huomasin, että kastike oli loppu. Päätin sitten, että mitään salaattia tässä tarvita, joten tein pari rapuleipää. Hyvin yksinkertaisesti, nopeasti ja laiskasti. Oli sen verran hyviä, että tein pari kappaletta lisää.
Rapuleipä
seesaminäkkileipää
rucolaa
jokirapuja
sitruunamehua
1. Voitele seesaminäkkileipä voilla/margariinilla tms. levitteellä.
2. Asettele pestyt ja kuivatut rucolan lehdet päälle.
3. Laita muutama jokirapu leiville.
4. Tiputa pari tippaa sitruunamehua rapujen päälle piristykseksi.
Ei kovin vaikeaa eihän? Olen jokseenkin hullaantunut tuohon Vaasan seesaminäkkäriin. Sille kun on helppo rakentaa vaikka millaisia leipäannoksia. Se on maukas sellaisenaan. Tai yksi tapa on tietysti dipata näkkäriä kasvisten tavoin. NAM!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti