"Kyllä tiedän antaa sinulle hyvän neuvon: kun laiskuuden halu tulee päälle, ole silloin laiskana!" Minna Canth


"Minä en saa koskaan kunnon kotiruokaa. Vain niitä hienoja juttuja." Prinssi Philip, Edinburghin herttua



torstai 16. joulukuuta 2010

Oi, Optio!

Hämmentävää, mutta totta. Minä pidän Kauppalehden Optiosta. Sen reseptitesti on yleensä aivan mahtava osio. Erityisesti tänään, sillä palstalla testataan lempparini Jamie Oliverin reseptiä. Tämän päivän Optio on muutenkin poikkeuserityismahtava: hyvän ruoan & elämysten erikoisnumero! Hey, I'm in love! <3

Jos esimerkiksi kiinnostaa, mitä tv:stäkin tuttu keittiömestari Henri Alén sanoo uudesta Muru-ravintolastaan, hyvistä raaka-aineista ja bistroista tai mitä maailman parhaaksi äänestetyn Noma-ravintolan keittiömestari Rene Redzepillä on sanottavaa pohjoismaisen keittiön eksotiikasta, niin suosittelen lämpimästi hankkimaan Option käsiinsä.

Vaikka lehdessä haastatellaan myös Michelin-ravintolatarkastajaa, on lehden jutuissa epä-elitistinen pointtinsa. Alén esimerkiksi huomauttaa, että halvat ja hyvät raaka-aineet ovat tärkeämpää kuin molekyyleilla kikkailu. Tai se, että nauris on hänen mielestään aliarvostettu raaka-aine.

Ja koska itse kovasti haaveilen New Yorkin reissusta, selaan extratarkasti vinkit kaupungin parhaista bistroista. Lomasta haaveileville tiedossa on myös Design-hotellien esittelyä ja Seychellien lomaparatiisia.

Kiitos Optio. Nyt loppupäivän päässäni soi pätkä Oliver-musikaalista: "Food, glorious food, We're anxious to try it, Three banquets a day, Our favourite diet!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti