Hämmentävää, mutta totta. Minä pidän Kauppalehden Optiosta. Sen reseptitesti on yleensä aivan mahtava osio. Erityisesti tänään, sillä palstalla testataan lempparini Jamie Oliverin reseptiä. Tämän päivän Optio on muutenkin poikkeuserityismahtava: hyvän ruoan & elämysten erikoisnumero! Hey, I'm in love! <3
Jos esimerkiksi kiinnostaa, mitä tv:stäkin tuttu keittiömestari Henri Alén sanoo uudesta Muru-ravintolastaan, hyvistä raaka-aineista ja bistroista tai mitä maailman parhaaksi äänestetyn Noma-ravintolan keittiömestari Rene Redzepillä on sanottavaa pohjoismaisen keittiön eksotiikasta, niin suosittelen lämpimästi hankkimaan Option käsiinsä.
Vaikka lehdessä haastatellaan myös Michelin-ravintolatarkastajaa, on lehden jutuissa epä-elitistinen pointtinsa. Alén esimerkiksi huomauttaa, että halvat ja hyvät raaka-aineet ovat tärkeämpää kuin molekyyleilla kikkailu. Tai se, että nauris on hänen mielestään aliarvostettu raaka-aine.
Ja koska itse kovasti haaveilen New Yorkin reissusta, selaan extratarkasti vinkit kaupungin parhaista bistroista. Lomasta haaveileville tiedossa on myös Design-hotellien esittelyä ja Seychellien lomaparatiisia.
Kiitos Optio. Nyt loppupäivän päässäni soi pätkä Oliver-musikaalista: "Food, glorious food, We're anxious to try it, Three banquets a day, Our favourite diet!"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti